Welkom bij Recreatieoord Kempenheuvel in het groene Limburg. Kempenheuvel ligt op loopafstand van Bree. Een gezelllig stadje met een romantisch centrum, 17 de-eeuwse historische gebouwen en iedere vrijdag een grote weekmarkt.


De familiecamping is vanaf 2005 flink gerenoveerd en recent uitgebreid met 70 ruime toerplaatsen en een prachtig sanitairgebouw.

Op de camping is een speeltuin en zijn er 2 openluchtzwembaden waarvan één verwarmd vanaf Hemelvaart. Voor de liefhebbers zijn er prachtige visvijvers met daarin onder meer karper.

De sportieve gasten kunnen gebruik maken van de sportvelden, een tennisbaan, tafeltennistafel, petanguebaan en fitnesstoestellen. In de zomer is er een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.

Op het (gedeeltelijk) overdekte terras of in het cafe/restaurant kun je genieten van onze heerlijke gerechten of een 3-gangenmenu voor € 12,95. 

Kortom een camping met 3 sterren.

Vanuit de camping is er directe aansluiting op het Fietsroute-netwerk van de Provincie Limburg. In het nabijgelegen Grenspark Kempen-Broek (25.000 ha natuur) kun je wandelen en fietsen of onder begeleiding van een gids de stilte, rust en natuur ontdekken.


Met Plopsaland in Hasselt, Maasmechelen Outlet Village en de mogelijkheid voor mooie daguitstapjes is Kempenheuvel de ideale vakantieplaats voor jong en oud.